Logga AL Ekonomi.png

Din ekonomipartner i molnet

TJÄNSTER

Redovisningsbyrå för Dig  och Ditt företag

AL Ekonomi är en modern redovisningsbyrå som  arbetar med helt digitala processer, vilket innebär att du själv behåller alla fysiska papper hos dig. Du fotar eller skannar allt material och skickar detta löpande. AL Ekonomi arbetar företrädesvis i Visma e-ekonomi, men har du redan varit igång med ditt företag ett tag och har ett annat ekonomisystem, diskuterar vi en lösning för detta. Inga problem. 

Att arbeta digitalt innebär att du inte behöver driva ditt företag just i närområdet kring Karlskrona, där vi finns. AL Ekonomi har kunder över hela landet.

REDOVISNING OCH EKONOMISTYRNING

AL Ekonomi hjälper dig med din redovisning. I samråd bestämmer vi vilka delar du vill arbeta med själv och vilka delar du vill överlåta till oss att sköta. Vi föreslår dig den lösning som passar dig bäst. Exempel på aktiviteter inom området REDOVISNING OCH EKONOMISTYRNING

  • Löpande bokföring, leverantörsfakturor och kundfakturering

  • Arbetsgivar- och momsdeklarationer

  • Redovisning av ROT och RUT

  • Bokslut

  • Årsredovisning, årsstämmoprotokoll mm

  • Inkomstdeklaration

  • Ekonomiuppföljning

  • Budget och analys

  •  636 kr/timme eller fast pris enligt överenskommelse

STARTA UPP DITT FÖRETAG

Vi har fått flera frågor angående om man måste registrera ett företag eller om det går bra att bedriva sin verksamhet som hobby. Det du behöver ta ställning till är:

 - Ska verksamheten bedrivas självständigt?

 - Ska verksamheten bedrivas varaktigt?

 - Finns det ett vinstsyfte med verksamheten?

 

Är alla dessa kriterier uppfyllda ska du registrera ett företag. Hör av dig så hjälper AL Ekonomi dig att starta igång ditt företag.

AVANCERAD KONSULTATION INOM EXCEL

AL Ekonomi hjälper dig gärna att skapa egna excelmallar. Hör av dig med ditt önskemål, så samtalar vi om en lämplig lösning.

EKONOMISK RÅDGIVNING

Målet är att supporta dig i med hela ditt företag, både med den lagstadgade redovisningen och med den strategiska delen. Det kan gälla frågor och funderingar om investeringar, utdelningar, anställningar mm. När man driver företag är frågorna ofta många och regelverket ibland snårigt. AL Ekonomi hjälper dig vidare i ditt beslut.